Formatia Unic Suceava este ideala pentru un eveniment reusit!

Formatia Unic din SuceavaSpunem acest lucru pentru ca noi cei patru membri ai formatiei aducem muzica tinerei generatii dar si cea nemuritoare ce se va canta mereu la evenimente.

Mereu la curent cu tot ce se intampla pe piata muzicala, tinem pasul si ramanem conectati la tot ce este nou in domeniu!

 

Investim timp, pasiune si resurse in ceea ce facem, acest lucru se reflecta in calitatea serviciilor pe care le oferim, lucru confirmat si de raspunsurile pozitive pe care le primim de la clientii nostri, cu care ne reintalnim.

Sa facem cunostinta

Madalina Lupu Popi🎤

Cant de la vârsta de 6 ani, cea care mi-a vegheat pașii fiind doamna Maria Macovei.

Madalina-Lupu-PopiAm terminat școala populara de arta Ion Irimescu din Suceava, in prezent sunt stundenta in anul I la facultatea Gheorghe Dima din Cluj Napoca si facultatea de Silvicultura din Suceava.

Profesor și om de nădejde fiind in tot acest timp domnul Sorin Filip, cel care mi-a fost alături si m-a ajutat la lansarea primului albul discografic intitulat “Pe la noi pe la Molid“.

In toți acești ani am participat la diverse spectacole si concursuri, printre cele mai importante fiind:

  • Strugurele de aur-Alba Iulia;
  • Pana de păun-Bistrița;
  • In grădina cu flori multe-Cernauti, unde am obținut premii, am avut experiențe de neuitat si am legat prietenii pentru toată viața;

Pentru că dansul si cântatul se îmbină cel mai bine, din toamna anului 2017 sunt membră a ansamblului stundențesc Arcanul Usv.

Marius Lupascu 🎺

Marius-LupascuAm absolvit scoala populara de arte Ion Irimescu din Suceava sectia Trompeta in anul 1993 la clasa profesorului Trifan Leanca.

De atunci am avut mai multe aparitii la diferite televiziuni (Etno tv, Favorit tv, Antena 1, OTV, Plus tv, Bucovina Tv). 

Am cantat la evenimente atat in tara cat si in strainatate, Portocheli (Grecia) si Madrid (Spania).

De-a lungul anilor am colaborat cu diversi solisti printre care: Sorin Filip, Marius Zgaianu, Angelica Flutur, Alexandru Bradatan, Andreea Chisalita, Silvana Riciu, Constantin Bahrin si multi altii.

 

Puscas Ionut OvidiuIonut Ovidiu Puscas

Am absolvit scoala populara de arte Ion Irimescu din Suceava sectia clarinet la clasa d-lui profesor Cioltan Ghiocel.

De-alungul timpului mi-am desfasurat activitatea alaturi de formatia Mugurelul Suceava dar si Pro Music.

Am avut parte de diverse colaborari alaturi de instrumentisti dar si solisti vocali renumiti.

 

Gelu Cozmiuc 🎹

Am absolvit scoala populara de arte Ion Irimescu din Suceava sectia clape orga-acordeon in anul 1990 la clasa profesorului Marin Constantin.

De atunci am avut mai multe aparitii la diferite televiziuni ( Favorit tv, Antena 1, Etno tv, OTV, Plus tv, Bucovina Tv). 

Am cantat la evenimente atat in tara cat si in strainatate, Madrid (Spania) si Portocheli (Grecia).

De-a lungul anilor am colaborat cu diversi solisti printre care: Sorin Filip, Marius Zgaianu, Angelica Flutur, Alexandru Bradatan, Andreea Chisalita, Silvana Riciu, Constantin Bahrin si multi altii.

 

Mircea Coca 🎤

Coca Mircea solist formatia Unic SuceavaCânt din suflet și pentru suflet toate genurile de muzică.

Am început cu muzica populară, sub atenta îndrumare a doamnei profesoare Maria Macovei.

Sunt absolvent al școlii populare de arte Ion Irimescu din Suceava, unde am studiat canto popular, în clasa doamnei profesoare Elena Simionesei și a domnului profesor Sergiu Dumbravă.

În prezent sunt elev al Colegiului Silvic Bucovina din Cîmpulung Moldovenesc, iar în viitor îmi doresc să studiez teologia la Iași.

Sunt solist și colaborator al ansamblului studențesc Arcanul USV, alături de care am participat la numeroase spectacole.

O altă pasiune a mea este dansul popular și dansez cu plăcere alături de Ansamblul Plaiurile Pojorâtei și de Ansamblul Flori de Bucovina din Sadova, cu care am avut șansa să merg în turnee în Polonia, Ungaria, Ucraina și Republica Moldova.